Pilihan Perbankan> Had Transaksi (MYR) Masa pemprosesan
Minimum Maximum
Deposit
Perbankan internet 30.00 100,000.00 5-10 Minit
ATM
Deposit Tunai
Mengeluarkan
Pengeluaran Cepat 30.00 20,000.00 10-30 Minit
Pemindahan Bank Tempatan 30.00 50,000.00 1 Hari

- Nama akaun bank anda (nama benefisiari) mestilah sama dengan nama berdaftar pada akaun ekbest22 anda.
- Jumlah maksimum adalah berdasarkan setiap transaksi setiap hari.
- Pengeluaran Bonus dan Winnings tertakluk kepada Terma & Syarat. Ahli tidak dapat menarik diri sehingga Terma & Syarat yang telah dipenuhi.

- Sila maklumkan untuk menyimpan resit bank atau rujukan rujukan urusniaga yang mungkin kami meminta untuk bukti pembayaran.
- Kami mungkin memerlukan dokumen pengesahan sebelum memproses sebarang pembayaran dari akaun pemain anda dan jumlah pengeluaran yang besar mungkin memakan waktu lebih lama untuk diproses.
- Untuk langkah berjaga-jaga keselamatan, kami berhak untuk menolak pengeluaran ahli jika mereka tidak sepadan dengan maklumat yang disediakan.
- Pelanggan dikehendaki untuk membuat keputusan di mana jumlahnya bersamaan atau lebih daripada 100% jumlah deposit; jatuh yang mana permintaan pengeluaran akan tertakluk kepada caj perkhidmatan & pentadbiran 20% berdasarkan jumlah jumlah deposit.
- Sistem kami menggunakan asas servis pertama yang pertama. Perlu diingat bahawa kelewatan pemprosesan juga boleh disebabkan oleh sistem perbankan yang perlahan atau menurun atau bahkan oleh ketiadaan bank untuk menawarkan perkhidmatan sepanjang 24 jam.

Kembali Ke Atas